body-background

Piet van Leeuwen

Piet van Leeuwen heeft een lange loopbaan in de bouwwereld: hij is een aantal jaren in loondienst geweest als voorman en later uitvoerder bij diverse aannemers. Nadat hij 18 jaar samen met zijn tweelingbroer eigenaar is geweest van P en F Bouw uit Gouda, heeft hij vanaf juni 2013 een nieuw bedrijf opgestart; Bouwbedrijf Piet van Leeuwen.

Als gedreven vakman met meer dan 30 jaar ervaring is hij inzetbaar op elk project in de bouw. "Voor mij is betrokkenheid bij het product erg belangrijk. Direct en persoonlijk contact met de klant en vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering meedenken."

Elke klus ziet hij als een uitdaging die hij graag aan gaat. Vanuit Moordrecht werkt hij voor bedrijven en particulieren in de regio. “Zowel voor grote projecten als kleine klussen, bent u bij mij aan het juiste adres”.

Heeft u een klus of project waarbij u graag een vakman inschakelt? Neem dan vrijblijvend contactop met Piet van Leeuwen via 06 - 21 21 81 44 of piet@bouwbedrijfpietvanleeuwen.nl Of vraag direct online een offerte aan.